Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2014 10:05 - Bulgarian House – надеждният помощник в областта на недвижимите имоти
Автор: reviews Категория: Бизнес   
Прочетен: 596 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 24.08.2014 10:36


Сегментът на недвижимите имоти и всякакви сделки с тях – продажба, наем, управление и поддръжка, замяна и подобряване в бизнес или жилищен план – е сред най-развиващите се икономически области на територията на страната. С покачването на интереса към българските къщи, апартаменти, имоти в туристическия бранш и земеделски земи в България от страна на чуждестранните инвеститори и обикновените граждани, нашите родни специалисти в придобиването на недвижими имоти се задължават да бъдат все по-адекватни и старателни в осигуряването на пълния пакет от услуги за своите клиенти.

image

Точно това е и основната мисия на Bulgarian House – надеждният помощник, който предлага качествено обслужване, пълно задоволяване на интересите на наемателите и купувачите и не на последно място – приятелско отношение и готовност за всякаква помощ!

Експертният екип от юристи, консултанти, брокери, инженери, декоратори, професионални мениджъри и управители на фирма Bulgarian House е готова да ви подаде ръка, ако желаете да продадете, купите, наемете или подобрите имот на територията на страната. Нашите служители не просто ще попълнят документите за извършената сделка съобразно законовите изисквания, но и ще й ви дадат пълната подкрепа и асистенция, от която се нуждаете. Нещо повече – консултантският ни екип е способен да направи цялостен план за вашата бизнес инвестиция или преместване! Оставете подробностите и спънките в правната сделка на нас, а вие се насладете на богатия избор от недвижими имоти, които Bulgarian House предлага на вашето специално внимание!

Bulgarian House разполага с дълъг списък от имоти на територията на цялата страна. Освен традиционни къщи, апартаменти и вили за живеене или почивка, компанията ни може да се похвали и с широк спектър от бизнес възможности – земеделски земи и съоръжения, сгради за частна дейност, магазин, ресторанти и хотели. Повечето предлагани недвижими имоти са разположени в големите населени места, в окръга на популярни туристически дестинации и в близост до известни културни, исторически и природни забележителности.

Изберете Bulgarian House – вашият помощник в сферата на недвижимите имоти!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42956
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930