Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.07.2014 13:38 - Какво точно представлява сутиенът за гръдна епитеза?
Автор: reviews Категория: Други   
Прочетен: 6541 Коментари: 0 Гласове:
0



Сутиенът за гръдна епитеза съвсем не копира обичайната структура, свойства и предназначеност на традиционните сутиени. Напротив – сутиенът за гръдна епитеза е изключително важен и носи невероятно много предимства за жени, претърпели оперативна намеса като средство за възстановяване и предотвратяване разпространението на раковите образувания на гърдата. Този вид сутиени са специално разработени и усъвършенствани за максималното удобство на жена след мастектомия, чиято основна цел е органосъхраняваща или реконструктивна – след незадоволителен резултат от чисто естетическа намеса.

image

Гръдната протеза, колкото и силно да се приближава до естествената здрава гърда, има нужда и от допълнителна защита – или по-скоро подкрепа. Със сутиен за гръдна епитеза – и то качествен и добре подбран като размер, модел и марка – изкуствената гърда ще се задържа към тялото и дори често няма да изглежда или чувства като чуждо тяло. Колкото по-добър е сутиенът за гръдна епитеза, толкова е по-добър и ефектът от хирургическата намеса, респективно от поставянето на гръдната протеза.

Жена с гръдна епитеза задължително трябва да се сдобие с поне един чифт сутиен за целта. Това ще й осигури абсолютен и максимален контрол, като освен това намали всички негативни неудобства от резултатите на мастектомията. При неизползване и невъзползване от положителния ефект на сутиена за жени с гръдна епитеза, биха могли да настъпят и сериозни болки. Най-често, те се проявяват в областта на гръбначния стълб, раменете и ставите по ръцете. Естествено, добре подбраният и съответно добре изграденият сутиен за гръдна епитеза елиминира тези неприятни усещания. Причината е, че повечето му кройки са достатъчно "умни", за да прилепнат и паснат добре на протезата. Сред основните характеристика на тази "интелигентност" на сутиените за гръдна епитеза са вградените джобове, среден шев, осигуряващ комфорт и добра поддръжка, високо деколте и липса на голям разрез на чашката, омекотени презрамки и т.н.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42971
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930