Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.05.2014 19:13 - Вечерните дамски сандали
Автор: reviews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1333 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 20.05.2014 19:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Вечерните дамски обувки и по точно моделите за лятото наречени от всички дамски сандали имат функцията да разкрасяват краката на жените и да отразят тяхната автентичност.

image

Лятото е сезонът с най-много партита и поводи, както и сватби, балове и кръщенета, и това е водещата причина днешната дама да има в скрина си поне едни официални сандали за разните събития, които изискват по-добър външен вид!

Ако имате повод през лятото, предстои ви да ходите на кръщене, бал или просто съпругът или приятелят ви е решил да ви заведе на ресторантче или фирмено парти, а вие искате да блеснете пред останалите дами, то явно трябва да сте обути с подходящите дамски сандали за вечерта, както и те трябва да са в синхрон с горното ви облекло и чантата ви. Изберете сандали с по-малко детайли по тях, като избягвате камъните и излишните притруфени катарами и мъниста с които ги кичат дизайнерите. Ако ги купувате за специалния повод, а той е строго официален, тънкото токче не е  за пренебрегване, а добре би било да имат и платформа отпред, с цел да снижите височината и да ви бъдат удобни при танците. За да сте различни от другите, носете сандали на партито или повода предимно с тънки каишки, за да могат да подчертаят овалностите на глезена ви, а за вашата свежест и женственост, се погрижете сандала ви да е в светъл нюанс. Измежду привличащите погледите са сандалите в сребърните, червените, златните, оранжевите и цикламените багри.

Ако имате финансовата възможност, и се стремите да сте в центъра на вниманието на празника или събитието, най-добре ще е да се сдобиете с дизайнерските дамски сандали. За тях е характерно че се произвеждат в съвсем малки количества, и възможността да видите дама обута със същите е почти нулева. Точно с такива сандали бихте могли да привлечете погледите във вас на партито, тъй като ще бъдете единствена.

Но има и един момент в който трябва да се замислите и за по-нататъчното им носене. Ако ще ги купувате само да ги обувате тези сандали само на празник, купете си ги. Но ако си мислите да носите своите летни дамски обувки и в ежедневието си, тогава  се замислете и за удобството. Можете да вземете модел с нормално висок ток, а така също и сандали на платформа, но ако ще са с платформа, то нека са с гола пета, и отворени пръсти. Допълнете ги с тоалетче в топъл цвят състоящ се от две части предимно блуза с къса пола, и мини стилна чантичка в тон със сандалите ви, като не забравяйте и финото тънко коланче и избягвайте камъните. С такъв стил на обличане, и обуване не само през лятото, но и през другите сезони, няма как да останете не забелязана и отразена с добрият си усет за мода!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42969
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930