Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.06.2014 01:00 - Дамски обувки - летни тенденции
Автор: reviews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1872 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лятото е годишния сезон зареждащ ни с енергия и нови сили. Слънчевите лъчи, топлото време, както и бодрото лятно настроение ни действат положително и честичко ни подтикват към промяна и обновяване на гардеробите ни. Но защо да не стартираме лятото с едни нови дамски обувки? Ако сте си намислили те да са с ток или с платформа, ли на равно ходило, трябва да знаете че обновените дизайнерски колекции предлагат доста разчупени идеи, които ще ви предизвикат да хукнете на шопинг!

image

Дантелата, свежите и меки тонове, свежите кожи в летните нюанси - това като цяло са тенденциите в дамските обувки за лятото. Те се касаят не само за дамските затворени обувки за по-хладното време, но и за дамските сандали, различните видове чехли и джапанки, за летните ботуши, както и за ниските дамски обувки оприличени от дамите  като балеринки или пантофки. Повечето от производителите са заложили на пъстрото цветно, а безспорния хит на пазара са тези в телесните цветове. Друг доминиращ цвят в колекциите за лятото е ванилията. Той е сред цветовете добавящ свежест в дамските обувки, и допълващ ги с иновационен облик. Разбира се производителите не са направили пропуск от към черните и белите тонове, като предимно са ги поставили по по-екстравагантните моделчета с високите токчета и платформи.

Ако направим анализ обаче, и се вгледаме по-внимателно в летните колекции и ако направим анализ конкретно на дамските сандали, бихме забелязали че те предимно са на средни но височина широки токове. Златисти обкови обагрят токовете, а горниците са предимно лачени, в съчетание от цветове в беж с корал, бяло с черно, черно с бежово, а също така и бялото с маслено зеленото. Предимно моделите са с гола пета и изрязани пръсти, но не липсват и затворените отпред. При равните дамски сандали е наблегнато на лесната обуваемост и са използвани предимно лепенки за тяхното закопчаване. Тук цветовете са различни от тези с токовете, като е наблегнато на цвета оприличен на диня, пепел от рози, светло сините, и комбинацията оранжево с кафяво.

При сандалите на платформа, както и в дамските летни обувки с платформа с изрязани пръсти, са внедрени цветови гами предимно от три-четири тоналности, с цел да се улеснят дамите в съчетанието си с аксесоарите си за лятото. Една от модните цветови комбинации за лятото във всичките дамски сандали е в синьо червената гама, на бяла основа. Ако искате да сте модерни през лятото, наблегнете точно на нея!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42956
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930