Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.07.2014 01:49 - Тениски за всички
Автор: reviews Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
1



Доста често сме чували определения за различните тениски, които носим – като например удобни, пъстри, красиви, функционални – но не сме се замисляли дори кога са измислени тениските. Толкова много сме свикнали с този вид дреха, така сме я приели като част от облеклото си, че сякаш винаги е съществувала. Формата им наподобява на главната буква – Т – както е и самото наименование в английския език (риза с формата на Т – t-shirt).

image

Със сигурност съвсем неволно поне веднъж сте се заглеждали в терасите на хората, докато пътувате нанякъде с колата. Така несъзнателно си правите извод за хората, които живеят там. Това е така, тъй като много лесно могат да се различат мъжките тениски от дамските – те са предимно с по-тъмни или пастелни цветове, а и размера им няма как да не е по-голям. Освен това на една мъжка тениска трудно може да видите щампи като цветенца и сърчица.

Днес, разнообразието на тениски е толкова голямо, че изобщо не е проблем купуването на какъвто вид или модел искате. Те се произвеждат и от различни материали като памук, полиестер, ликра. Все пак, при тениските, както и при повечето дрехи, памукът си остава класика. Той попива най-бързо запотяването и освен това е най-комфортен за кожата като усещане. Другите материи имат някои предимства като бързо съхнене и това, че не се мачкат. При някои и цветовете се запазват без да избеляват. Но това каква материя ще изберете е чисто вече индивидуално и зависи от това за какво ще му трябва тениската на човек – дали ще предпочете практичното или удобното и приятното.

Има още една материя, която отскоро навлезе на пазара, но вече има доста поддръжници. Причината да не се носи толкова много, е че е скъпа материя – това е биопамука. Все пак хората се опитват да отделят средства и да си купуват поне няколко такива дрехи, защото си заслужава – в крайна сметка всеки се стреми да поставя здравето на първо място.


Тагове:   тениски,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: reviews
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 42865
Постинги: 15
Коментари: 1
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031